Over Assad Crypto

Ik ben AssadCrypto en ik geloof dat crypto de toekomst is. Ik ben al enkele jaren bezig met het investeren in cryptomunten en ik heb gezien dat er veel geld valt te verdienen. Daarom wil ik iedereen meenemen in deze mooie wereld en de kansen bieden die er te pakken zijn.

DISCORD MEMBERS

DISCORD MEMBERS

DISCORD MEMBERS

De groei van crypto

Waar het begon

Op 12 januari 2009 verstuurt Satoshi 10 Bitcoin naar computer programmeur Hal Finney. Deze werkte tot zijn dood in 2014 mee aan het verbeteren van de Bitcoin Blockchain.

Wie is Satoshi Nakamato? 
Niemand weet wie deze persoon is, zijn whitepaper verspreidde hij via email en ook het contact met alle Bitcoin programmeurs verliep op deze manier. Nooit heeft hij in enig contact iets laten vallen over zijn identiteit.

Er zijn nog veel dingen gebeurd sinds de eerste jaren van Bitcoin. Hackers kraakten de allereerste exchange; Mt Gox en stalen voor 350 miljoen dollar aan Bitcoin.

De adoptie

Een Blockchain is een database waarin transacties opgeslagen worden. Dit kan een betaling zijn, maar ook een uitwisseling van gegevens, documenten of diploma’s.

De komst van altocins
Eigenlijk noemen we elke cryptovaluta na Bitcoin; Altcoins. Op het punt in de crypto wereld waar wij nu zijn is iedereen van jullie met meerdere van hen bekend.

Wat zijn exchanges?
Dit zijn de digitale markten waarop men Cryptovaluta kan kopen, verkopen of ruilen. Inmiddels zijn er hier talloze van. Enkele van de meest bekendste zijn; Binance, Kucoin, Bitvavo etc.

Wie is Assad Crypto

Ik ben AssadCrypto en ik geloof dat crypto de toekomst is. Ik zocht naar een manier om uit dit systeem, ook wel de matrix genoemd, te  breken. Dit heb ik kunnen doen door mij in crypto te verdiepen en te investeren. Ik ben al enkele jaren bezig met het investeren in cryptomunten en ik heb gezien dat er veel geld valt te verdienen. Daarom wil ik iedereen meenemen in deze mooie wereld en de kansen aanbieden die er te pakken zijn.

In mijn VIP Discord groep deel ik mijn visie op de crypto markt en deel ik de stappen die ik neem. Verder leer ik jou zelfstandig de cryptomarkt te kunnen begrijp. Je zou mijn stappen kunnen volgen of met de geleerde kennis zelf traden en verdienen op de cryptomarkt.

Crypto is de toekomst

Veel mensen geloven dat cryptocurrency de toekomst is vanwege de technologie waarop het is gebaseerd: blockchain. Blockchain is een decentraal systeem waarin transacties worden geregistreerd in een openbaar overzicht, dit maakt het transparant.

Daarnaast geloof ik dat cryptocurrency de toekomst is omdat het een alternatief biedt voor traditionele valuta’s, die vaak gecontroleerd worden door centrale instanties.

Cryptocurrency heeft ook het potentieel om de toekomst van online transacties te veranderen door snel en goedkoop te zijn, dit kan bijdragen aan een grotere efficiëntie in de economie en vermindering van de kosten voor transacties.

Crypto is de toekomst

Veel mensen geloven dat cryptocurrency de toekomst is vanwege de technologie waarop het is gebaseerd: blockchain. Blockchain is een decentraal systeem waarin transacties worden geregistreerd in een openbaar overzicht, dit maakt het transparant.

Daarnaast geloof ik dat cryptocurrency de toekomst is omdat het een alternatief biedt voor traditionele valuta’s, die vaak gecontroleerd worden door centrale instanties.

Cryptocurrency heeft ook het potentieel om de toekomst van online transacties te veranderen door snel en goedkoop te zijn, dit kan bijdragen aan een grotere efficiëntie in de economie en vermindering van de kosten voor transacties.

YouTube video’s

Op het YouTube kanaal van Assad Crypto worden Crypto Talks gehouden met leden uit de VIP en geef ik tips omtrent  crypto

Wat onze community zegt

Zeer tevreden!

Zit nu ongeveer een half jaar in de groep van assad en leer nog steeds elke dag bij, de groep heeft me zoveel waarde geleverd. Het voelt oprecht als een hechte vriendengroep en daar ben ik dankbaar voor!

Erg leerzaam

In de VIP van assad leer je echt alles over Crypto. Ik kan alles vragen en wordt door iedereen geholpen zonder mij te hoeven schamen. Echt een aanrader!

Zeker je geld waard

Absoluut geen spijt voor het toe treden van de groep. Ik heb nu een visie, plan en weet wat ik kan verwachten. Dit geeft me zoveel rust

Beste crypto groep

Assad Crypto's Discord groep is veruit de beste crypto groep van Nederland. Er zitten veel goede traders in en je wordt echt goed geholpen met je vragen. Raad het iedereen aan.

@Assadcrypto